tiistai 9. lokakuuta 2012

Training

Harri oli käynyt hankkimassa salijäsenyyden itselleen jo edellisessä kuussa ja oli saanut siinä samalla viikon ilmasta treeniaikaa, jonka MÄ päätin käyttää :D Lähdin siis heti keskiviikkona testailemaan uutta salia.


Sali on vielä toistaseks rempassa, mut se ei mua haitannu. Oli vaan kiva päästä taas treenaamisen makuun. Meininki salilla tosin oli vähän erilaista mihin Suomessa on tottunu. Kiinnitin jo pihalla huomiota hieman tukevampaan herraan, joka söi "eväitä" ennen salille menoa. Tässä tapauksessa Mäkin hampurilaisateriaa(!!). Eikä siinä vielä kaikki. Sisällä salilla viereisellä juoksumatolla käveli mies, jolla oli Snickers-patukka mukana. Hieman pisti pyörittelemään silmiä, mut no joo...jokainen tyylillään!

Hyvin kyl huomaa täällä miten hyvin meillä suomalaisilla kuitenkin on asiat ravintotietouden suhteen. Täällä aika perus lounas kun sattuu olemaan voileipä tai pieni pussi sipsejä. Puhumattakaan mitä jengi kerää ostoskoriinsa kaupasta!! Lupaan ja vannon etten sopeudu brittien ruokakulttuuriin..ikinä!

3 kommenttia:

  1. miksi sä muutit britteihin? mitä sä teet siellä? miks just sinne?

    VastaaPoista
  2. Ilmeisesti et oo lukenu mun vanhaa blogia :D ..hyvä kun tuli puheeks. Enpä tajunnu ottaa asiaa puheeks tän blogin puolella. Teen tästä kokonaisen postauksen heti huomenna! Kiitti Pony :)

    VastaaPoista